Skip to main content

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Contactgegevens

Postadres ADVIPE
Rietland 13
1567 ER Assendelft

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Amsterdam: 50221000

Vanuit de Arbeidsomstandighedenwet is iedere werkgever verplicht om op het gebied van elektrische veiligheid ervoor te zorgen dat elektrische installaties, apparaten en elektrische arbeidsmiddelen veilig te gebruiken zijn. Ook is de werkgever verantwoordelijk voor de voorlichting en het onderricht van zijn medewerkers. Deze moeten op de hoogte zijn van de geldende veiligheidsregels. De Nederlandse wet beschrijft dit in het Arbobesluit artikel 3.4 en 3.5.

Voor het veilig werken met Elektrotechniek zijn tal van normen ontwikkeld en deze geven een praktische uitvoering van de Arbeidsomstandighedenwet weer. In Nederland zijn NEN3140, NEN3840, NEN-EN50110 en de BEI de meest bekende. Daarnaast kennen we speciale normen voor de nautische industrie en het werken met elektriciteit bij evenementen. ADVIPE heeft kennis van deze normen en kan uw medewerkers opleiden. Voor de industrie en energiebedrijven doen wij dit op basis van de door STIPEL geformuleerde certificatieschema’s. Daarnaast is ADVIPE een door STIPEL erkende opleider en staat als zodanig op hun website vermeld.

Heeft u behoefte aan gecertificeerde technici?

ADVIPE wijst u de weg en zorgt voor een gedegen organisatie met installatieverantwoordelijken, werkverantwoordelijken, vakbekwame personen en voldoende opgeleide personen. Ook staan wij u bij met het maken van de juiste keuzes tussen de BEI/BLS examens en de zogenaamde STIPEL basisexamens. ADVIPE werkt alleen samen met gerenommeerde onafhankelijke examen bureaus. Dit zijn door Stipel geaccrediteerde exameninstellingen.