Skip to main content

BHV

Contactgegevens

Postadres ADVIPE
Rietland 13
1567 ER Assendelft

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Amsterdam: 50221000

BHV staat voor bedrijfshulpverlening, een werkgever is vanuit de arbeidsomstandighedenwet verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Elk bedrijf heeft daarom één of meer bedrijfshulpverleners nodig. U bent een bedrijfshulpverlener als u met goed gevolg een BHV-cursus hebt afgerond en op de hoogte bent van de specifieke risico’s in uw organisatie. ADVIPE ondersteunt u bij het opzetten en implementeren van het veiligheidsbeleid binnen uw organisatie.

ADVIPE biedt naast de “standaard” opleidingen tal van specialistische modules. Ook is ADVIPE in staat om maatwerk te bieden op basis van het inventariseren van uw specifieke risico’s. In alle gevallen zorgen wij dat uw kennis en vaardigheden op peil zijn, zodat u in een lastige situatie altijd weet wat u moet doen!

Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers adequaat opgeleid, getraind en gemotiveerde bedrijfshulpverleners worden en blijven? Door realistische trainingen en het overdragen van kennis worden uw medewerkers door ons voorbereid op calamiteiten. Vaardige bedrijfshulpverleners kunnen het verschil maken en zijn dus onmisbaar in uw organisatie.

Onze instructeurs zijn bekend met vrijwel alle facetten van ontruiming, communicatie, brandbestrijding en eerste hulpverlening. Wij certificeren conform de richtlijnen van het Oranje Kruis en NIBHV. Daarnaast gaan wij  nog een stap verder wat betreft de levensreddende handelingen. Hierdoor zijn onze cursisten conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) opgeleid. Bij het met goed gevolg afleggen van dit gedeelte van de training, ontvangt men het NRR-certificaat. Hiermee kan men bij elke NRR-gecertificeerde instelling een opfriscursus reanimatie volgen.

Wij verzorgen:

  • Het noodplan
  • Het ontruimingsplan